//
you're reading...
Uncategorized

Edisi 18 Tahun Ke-Atas

Kini Anda Boleh Ketahui… Secara PERCUMA!
“Anda LELAKI?, Ingin
Menjadi LELAKI HEBAT?, Rahsia Lelaki
Kini Terbongkar!
Awas! Rahsia Ini Akan Menjadikan Anda Seorang Lelaki Idaman ,Lelaki Ghairah, Jantan Hebat, Ghairahkan Isteri, Lelaki Perkasa,Lelaki Idaman Dan Akan Menjadikan Anda Rebutan Ramai Wanita!!!  Bersedialah,,,


KALAU ANDA TIDAK BELAJAR SENDIRI, SIAPA LAGI?
Wahai sahabat sekalian…

Anda tidak perlu membayar SATU SEN pun, untuk maklumat yang akan saya kongsikan dengan anda.

Sila baca dengan teliti…

Biar saya beri anda sedikit maklumat:

1. Tahukah anda, wanita suka lelaki yang tahan lama di ranjang! Ini kerana wanita perlukan dayungan sekurang-kurangnya 15-20 minit sebelum mereka betul-betul klimaks. Jika anda boleh melakukan seks lebih dari 15 minit, maka anda tergolong dalam kumpulan lelaki yang digelar lelakighairah jantan hebat, jantan power, dan sebagainya. Sekiranya anda terpancut seawal 5 minit, maka anda pasti akan dibenci oleh semua wanita. Anda tergolong dalam kategori – Abang Pendek!

2. Anda perlu menjaga kesihatan zakar! Organ zakar amat penting, sama seperti anggota badan kita yang lain. Ini kerana penyakit lemah tenaga batin boleh menyerang sesiapa, tidak mengenal usia. Ingatlah zakar adalah organ yang boleh mengembang dan menguncup dengan cepat. Zakar juga boleh memegang darah 10 kali ganda dari saiznya yang asal. Bagi saya organ ini sama pentingnya dengan jantung anda!

3. Status janda atau duda. Pernah anda dengar artis bercerai? Kes penceraian yang semakin meningkat telah dikaji, antara punca penceraian yang berlaku, kerana (nafkah batin) dan amalan seks yang tidak sempurna. Jangan jadikan faktor seks rumahtangga sebagai kes cerai anda. Pelajarilah seni nafkah batin dengan sempurna dan elakkan penceraian dan masalah rumahangga anda. Jangan cerai-berai sebab SEKS ok!

TERUSKAN MEMBACA

Sedikit Kisah Benar!

Ya Benar! Isteri mana yang tidak menyampah dan bengang, apabila suaminya yang disangka perkasa rupa-rupanya seperti kepala kura-kura. Kejap ada di luar, tiba-tiba hilang! Bahtera yang belayar disangka sampai ke destinasi rupa-rupanya karam di tengah lautan.

Situasi ini merbahaya kerana, sekiranya ia kerap berlaku, isteri anda tidak puas’ dalam erti kata sebenar. Tidak mustahil sekiranya satu hari anda dapati, anda keluar pintu depan, isteri keluar pintu belakang! Isteri anda telah menduakan anda dengan bermain Kayu Tiga. Lebih malang sekiranya isteri anda menjadi liar’ di tempat kerja! Lebih malang lagi sekiranya anda dapati beliau bermain Kayu Tiga dengan mamat pakistan jual karpet! Maka hati-hatilah… niat isteri anda untuk MAIN KAYU TIGA dengan jiran pasti akan berlaku. Atasi segera!

Jagalah ISTERI Anda Baik-Baik…
Ada Sedikit Lagi Nasihat Untuk Anda

Anda tahu bahawa nafkah batin itu dituntut. Pernah dengar ayat ini? Datangilah isteri-isterimu seperti kamu mendatangi ladangmu! Jadi anda mestilah menjadi seorang suami yang baik, jaga ladang anda, suburkan ladang dengan baja, supaya ladang anda membuahkan hasil yang baik, berupa cahaya mata yang bakal menyambung waris keturunan anda. (Memenuhi Tuntutan Nafsu Isteri Adalah Wajib!)

Paling penting sekali, anda perlu memberi nafkah batin dengan sempurna, sehingga isteri anda merasa nikmat dan puas. Bukan setakat 5 minit sahaja. Kalau nafkah batin dilakukan kurang dari 5 minit, maka itu bukan memberi nafkah batin, tetapi itu Syok Sendiri namanya. (Puaskanlah Isteri Anda  Sepenuhnya!)

Bagaimana nak jadi hebat dan tahan lama? Mungkin anda berangan-angan nak tambah bini, konon-kononnya nak BINI lebih baik dari apa yang telah anda miliki sekarang. Tahukah bahawa angan-angan anda sia-sia, anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan baik dan sempurna, ada hati nak kahwin lain. Kalau main setakat 5 minit saja, semua bini pun akan lari! Percayalah… (Belajarlah,,, Cari Ilmu!)


Berikut Adalah Cara Menjadi Lelaki Idaman Wanita
Jadikan Ia Sebahagian Rutin Kehidupan Anda
Langkah 1:
Tahan Lama
Mungkin anda pernah dengar mengenai latihan kemutan’ lebih dikenali dengan latihan kemutan lantai pelvis. Caranya anda perlu mengenal pasti “PC Muscle” iaitu otot yang mengawal ketegangan dan pancutan mani. Latihan kemutan ini boleh dilakukan di mana-mana saja. Baiklah mari kita cari PC Muscle, ia terletak antara lubang dubur dan kerandut telur zakar. Apabila kita menahan kencing dan kita kemut, ia berdenyut! Setelah anda tahu letaknya PC Muscle ini, bolehlah anda lakukan senaman kemutan. Lakukan senaman kemutan menggunakan teknik 3 saat. Cuba anda kemut seperti menahan kencing, kemut sekuat hati anda untuk 3 saat, kemudian lepas kemutan tadi untuk 3 saat. Ulangilah kemutan anda tadi sehingga 3 minit. Setiap hari tingkatkan dari 3 minit kepada 5 minit, seterusnya 10 minit sehinggalah 30 minit!

Saya syorkan anda menggunakan Libido-Gel, untuk tahan lama!

Langkah 2:
Mengurut
Mengurut menggunakan minyak, khusus untuk tenaga batin amat digalakkan. Urutan boleh dilakukan dengan teknik-teknik tertentu. Zakar yang sering diurut akan lebih segar dan lancar perjalanan urat darahnya. Nenek moyang kita, merumus minyak dari kitab Arab Tua, sebagai cara untuk menguatkan tenaga batin. Teknik urutan kebiasaannya diberikan oleh pembuat minyak. Lakukanlah urutan 2 kali sehari, iaitu pada waktu pagi dan malam. Sekiranya diamalkan maka anda akan terhindar dari terkena lemah tenaga batin. Antara minyak yang bagus adalah minyak lintah, minyak belacak, minyak dhob, minyak kambing gurun dan sebagainya.

Saya syorkan anda menggunakan Libido-Oil, minyak untuk urutan zakar!
Langkah 3:
Membesarkan
Teknik membesarkan zakar ada pelbagai. Cara membesarkan zakar juga ada banyak. Kadang-kadang cara membesarkan zakar, mencetus pelbagai kontroversi. Namun kepada anda yang ingin membesarkan zakar, gunalah cara yang berkesan dan selamat. Pembesaran zakar bukan sesuatu yang mustahil. Zakar juga seperti otot badan yang lain, ia boleh membesar dan dibesarkan. Mungkin anda anggap perkara ini mustahil. Baiklah mari saya kupas sedikit maklumat kepada anda, saya telah berjaya membesarkan zakar saya. Saya telah mencuba pelbagai cara dari tahun 1993. Dan ternyata saya dapat membesarkan zakar saya. Biar saya terangkan, bukankah zakar anda mengecil dan membesar ketika ghairah, sekiranya otot zakar boleh mengembang, maka sudah tentu ia boleh dibesarkan. Syaratnya dengan cara-cara tertentu.

Saya syorkan anda gunakan alat Playboy yang pernah saya guna!
Langkah 4:
Memikat
Anda mestilah mempunyai daya memikat yang tinggi. Apabila wanita terpikat dengan anda, maka kerja anda akan jadi lebih mudah. Pernah anda lihat bagaimana, seorang lelaki berjaya memikat wanita yang cantik dan lawa? Anda ingin mememikat wanita idaman anda? Anda boleh gunakan hormon pheromones, sejenis bahan yang boleh memikat sesiapa sahaja…  Saya gunakan pheromone

s dari jenama Phero-X, ia sungguh berkuasa…
Saya syorkan anda gunakan Pheromones yang hebat ini!


Anda nampak Lelaki di atas???Ghairah Ke Tidak! Cuba Anda Bayangkan Sejenak!
Lelaki dambaan wanita adalah Lelaki yang tahu memenuhi kehendak wanita!
lelaki ghairah? Jantan Hebat? Lelaki Perkasa? Jantan Power? Abang Panjang? Lelaki Sundal? lelaki ghairah? Gigolo? Bohjan? Anda namakanlah… Anda bagaimana? Sudahkah Anda Bersedia???

Kini Anda Telah Ketahui Rahsianya… Tolong Jangan Berikan Alasan,,,
Wahai Lelaki Ghairah! Jantan Hebat! Lelaki perkasa! Apa Tunggu Lagi? Bertindaklah Sekarang!
Perhatian! BOOKMARK website ini… (tekan kekunci ctrl+d)

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: